Norrköping – Örebro

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping tillhör allsvenskans starkaste hemmalag. Laget har fem raka vinster på Östgötaporten. Man har fördelen att spela inför sina supportrar. Bekvämligheten i att de inte behöver resa och konstgräset, spelar stor roll. Klubben spelar en snabb passningsorienterad fotboll, som passar bättre in på konstgräs än naturgräs. Ofta går det snabbare på konstgräs, något som vanligen brukar passa IFK ganska bra.

Örebro spelade upp sig under sommaren och de gick till landslagsuppehåll med en fin form, speciellt i offensiven. Örebro stod dock för en riktigt svag insats mot Sundsvall och matchen slutade mållöst och delad poäng. Kanske var det i den här matchen vi fick svar på hur bra Örebro är utan Carlos Strandberg och Filip Rogic. Jag tror sanningen ligger någonstans där mitt i mellan.

Jag spelar på raka ettan till 1,45 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Örebro
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar