Norrköping – Örebro

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norrköping tillhör allsvenskans starkaste hemmalag. Laget har fem raka vinster på Östgötaporten. Man har fördelen att spela inför sina supportrar. Bekvämligheten i att de inte behöver resa och konstgräset, spelar stor roll. Klubben spelar en snabb passningsorienterad fotboll, som passar bättre in på konstgräs än naturgräs. Ofta går det snabbare på konstgräs, något som vanligen brukar passa IFK ganska bra.

Örebro spelade upp sig under sommaren och de gick till landslagsuppehåll med en fin form, speciellt i offensiven. Örebro stod dock för en riktigt svag insats mot Sundsvall och matchen slutade mållöst och delad poäng. Kanske var det i den här matchen vi fick svar på hur bra Örebro är utan Carlos Strandberg och Filip Rogic. Jag tror sanningen ligger någonstans där mitt i mellan.

Jag spelar på raka ettan till 1,45 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Örebro
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!