IFK Göteborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg är givetvis det största utropstecknet i Allsvenskan under inledningen. Klubben var tippade som bottenlag, i riskzonen för att åka ner till Superettan. Man återfinns istället på fjärdeplatsen med en match mindre spelad än lagen ovanför i tabellen. Senast blev det 0-0 mot Malmö. Anledningarna till klubbens framgångar, är bland annat att IFK-spelarna presterar på absolut högstanivå.

Hammarby har skrapat ihop en lika stor poängskörd är det här ett tvättäkta sexpoängsmöte. Bajen har efter en något trög startsträcka varit rentav briljanta. Den stora vändningen kom i samband med segern över Djurgården, som därefter följts upp av ytterligare tre skalper. Senast krossades Östersund med brutala fyra mål mot noll. Det mesta tyder på att detta blir en målrik match med två offensivt starka lag.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,78 @ NordicBet.

  • Match: IFK Göteborg – Malmö
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,78 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar