IFK Göteborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg är givetvis det största utropstecknet i Allsvenskan under inledningen. Klubben var tippade som bottenlag, i riskzonen för att åka ner till Superettan. Man återfinns istället på fjärdeplatsen med en match mindre spelad än lagen ovanför i tabellen. Senast blev det 0-0 mot Malmö. Anledningarna till klubbens framgångar, är bland annat att IFK-spelarna presterar på absolut högstanivå.

Hammarby har skrapat ihop en lika stor poängskörd är det här ett tvättäkta sexpoängsmöte. Bajen har efter en något trög startsträcka varit rentav briljanta. Den stora vändningen kom i samband med segern över Djurgården, som därefter följts upp av ytterligare tre skalper. Senast krossades Östersund med brutala fyra mål mot noll. Det mesta tyder på att detta blir en målrik match med två offensivt starka lag.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,78 @ NordicBet.

  • Match: IFK Göteborg – Malmö
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,78 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!