Hammarby – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby gästas av Göteborg på Tele2 Arena, under torsdagskvällen. Detta möte blir den andra raka matchen på hemmaplan för hemmastarka Bajen. Varberg blev tuffa senast, men stockholmarna hade kontroll under matchen och plockade även trepoängaren. Laget tar med sig känslan inför mötet mot IFK Göteborg. Stockholm mot Göteborg brukar bjuda på heta matcher. Detta blir en tight match, helt klart.

IFK Göteborg rök på en derbyförlust mot Häcken. Klubben är i blåsväder med Kolbeinn Sigthorsson. Nu senast förlorade gästerna i hatmötet mot AIK. Formen är upp och ner dagligen. Spelarna är osäkra från match till match. IFK Göteborg får det helt enkelt inte att stämma under den nya ledningen och kanske framförallt de nya viktiga hemvändarna. Min känsla är att ettan står lite för högt i dagens läge.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – IFK Göteborg
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar