Hammarby – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby var för några veckor sedan guldutmanare till AIK i Allsvenskan. Numera handlar det snarare om att rädda en Europaplats, efter alla de uteblivna resultaten på sistone. Efter 0-1-torsken hemma mot Elfsborg senast brinner det nu ordentligt i knutarna sedan Norrköping gått om, Malmö gör framsteg och Häcken/Östersund har ångan uppe. Stockholmarna har naturligtvis inte råd att tappa poäng här.

IFK Göteborg går från den ena svaga insatsen till den andra och riskerar att bli inblandade i en desperat bottenstrid sista sju matcherna. Eller dem är redan inblandade i den. Nu gäller det att inse allvaret och plocka alla poäng. Det kan bli livsviktigt senare i höst när allting ska summeras. Poya Asbaghi har inte fått effekt på sin fotboll. Nu är det bara fyra poäng ner till kvalplats med BP och Sirius som vaknat till liv.

Jag spelar på Hammarby -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – IFK Göteborg
  • Spel: Hammarby -0,75 (AH)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar