Hammarby – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby var för några veckor sedan guldutmanare till AIK i Allsvenskan. Numera handlar det snarare om att rädda en Europaplats, efter alla de uteblivna resultaten på sistone. Efter 0-1-torsken hemma mot Elfsborg senast brinner det nu ordentligt i knutarna sedan Norrköping gått om, Malmö gör framsteg och Häcken/Östersund har ångan uppe. Stockholmarna har naturligtvis inte råd att tappa poäng här.

IFK Göteborg går från den ena svaga insatsen till den andra och riskerar att bli inblandade i en desperat bottenstrid sista sju matcherna. Eller dem är redan inblandade i den. Nu gäller det att inse allvaret och plocka alla poäng. Det kan bli livsviktigt senare i höst när allting ska summeras. Poya Asbaghi har inte fått effekt på sin fotboll. Nu är det bara fyra poäng ner till kvalplats med BP och Sirius som vaknat till liv.

Jag spelar på Hammarby -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – IFK Göteborg
  • Spel: Hammarby -0,75 (AH)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!