Kanada – USA

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Kanadas inledning på världsmästerskapet, var knappast förväntat. På förhand, höll spelbolagen Kanada tillsammans med ryssarna som stora favoriter medan Sverige sågs som den närmsta utmanaren till tredje raka VM-guldet. Kanadickerna inledde dock turneringen med en förlust mot Finland, 3-1. Laget har höjt sig betydligt efter förra matchen och står på fem raka vinster med god marginal i alla matcher.

USA har också sett starka ut i gruppspelet och har spelat sina sex första matcher redan nu, i skrivande stund. Det är förlust mot värdnationen Slovakien i premiären, men därefter såg jetlagen ut att vara över och jänkarna har bärgat fyra raka vinster med god marginal. Inte minst 3-2 mot Finland och hela 7-1 mot Danmark imponerar. Men det som oroar är däremot oförmågan att täppa till bakåt.

Jag spelar på Kanada över 3 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Kanada – USA
  • Spel: Kanada över 3 mål
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:15, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!