Kanada – USA

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Kanadas inledning på världsmästerskapet, var knappast förväntat. På förhand, höll spelbolagen Kanada tillsammans med ryssarna som stora favoriter medan Sverige sågs som den närmsta utmanaren till tredje raka VM-guldet. Kanadickerna inledde dock turneringen med en förlust mot Finland, 3-1. Laget har höjt sig betydligt efter förra matchen och står på fem raka vinster med god marginal i alla matcher.

USA har också sett starka ut i gruppspelet och har spelat sina sex första matcher redan nu, i skrivande stund. Det är förlust mot värdnationen Slovakien i premiären, men därefter såg jetlagen ut att vara över och jänkarna har bärgat fyra raka vinster med god marginal. Inte minst 3-2 mot Finland och hela 7-1 mot Danmark imponerar. Men det som oroar är däremot oförmågan att täppa till bakåt.

Jag spelar på Kanada över 3 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Kanada – USA
  • Spel: Kanada över 3 mål
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:15, 21/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar