Ryssland – Kanada

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ryssland och Alexander Barabanov gick in i hockey-VM som favoriter och laget har imponerat hittills. Ryssland vann gruppen med två poängs marginal. Ryssarna tog 17 poäng på sju bataljer med mäktiga 28-10 i målskillnad. Det var enbart USA som hade högre poängsnitt i gruppspelet. Ryssland har även mer spetskompetens och större bredd än Kanada, speciellt i powerplaysammanhang.

Kanada och Gerard Gallants manskap har utan tvivel underpresterat i årets upplaga av hockey-VM så här långt. Faktum är att laget var ytterst nära att till och med missa kvartsfinal. Gruppspelet var ömsom vin, ömsom vatten och endast tio poäng på sju sammandrabbningar är att betrakta som under all kritik. Connor Brown har varit en stark offensiv kraft och toppar VM:s assistliga.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ betsson.

  • Match: Ryssland – Kanada
  • Spel: Ryssland (1)
  • Odds: 1,72 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:15, 3/6

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!