Häcken – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken fortsätter samla poäng i Allsvenskans toppstrid. Hisingenlaget kan utmana om guldet även den här säsongen. Man har startat Allsvenskan på ett lovande sätt. Efter tio matcher har dem tagit 20 poäng och ligger därmed på andraplats i serien, en poäng bakom förstaplacerade Malmö och två före dagens motståndare. Innan göteborgsderbyt, plockade klubben en bortaseger mot Sirius (4-3).

IFK Göteborg fortsätter överraska och plockar poäng. Senast i raden har Malmö och Hammarby gästat Gamla Ullevi där bägge slutat mållöst och poäng till Blåvitt. Blåvitt har verkligen slagit alla på näsan den här säsongen, man har varit helt uträknade och vänt det till att imponera som ett topplag. Ikväll kan IFK utnyttja sin fantasi, speciellt i offensiven där Häcken saknar två ordinarie mittbackar.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Häcken – IFK Göteborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 25/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar