Hammarby – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby innehar sjätteplatsen i Allsvenskan och formen är också mycket bra för tillfället. Från första matcherna till dem senaste, har framför allt defensiven tajtats till ordentligt. Dessutom är Hammarby obesegrade på Söderstadion. Efter krysset, i premiären mot Kalmar, har det också blivit tolv poäng på fyra matcher. Samtidigt har Norrköpings bortaspel nu inte fått någon att imponeras.

Norrköping har gått sämre än väntat och hittas just nu på en mittenplacering i ligaspelet. Gästerna har som sagt haft det lite svårt i inledningen av den allsvenska säsongen, men har nu två raka segrar mot norrländska Östersund respektive Sundsvall. Annars är det inget vidare facit med tre segrar, fem kryss och två förluster på tio spelade matcher. Det är framför allt bortaspelet som påverkat tabelläget.

Jag spelar på raka ettan till 2,21 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Norrköping
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 2,21 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/5

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!