Chelsea – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea slutade på tredjeplatsen i Premier League och klubben, tränaren och dess spelare har många gånger kritiserats denna säsongen. Nämnvärt är emellertid att lagen ovanför spelar Champions League-final. Inför denna match har hemmalaget hela 14 matcher utan förlust i Europa League, med elva vinster och tre oavgjorda. Laget har med förra året inräknat, 17 raka matcher utan torsk.

Arsenals slutade på femteplats, innebärande att dem uteblir ur kommande säsongs Champions League. Detta kan dock räddas upp här. Vinnaren av Europa League kvalificerar sig nämligen till turneringen. Det är dock inte mycket som talar i Arsenals favör. Henrikh Mkhitaryan missar matchen. Detta är såklart ett mycket stort avbräck för gästerna, som skapar huvudbry för tränaren Unai Emery.

Jag spelar på Chelsea Draw No Bet till 2,28 @ betsson.

  • Match: Chelsea – Arsenal
  • Spel: Chelsea DnB
  • Odds: 2,28 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar