Arsenal – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Arsenal och Mikel Arteta, kritiseras starkt efter klubbens uttåg ur ligacupen senast. Nu väntar dessutom nästa tuffa möte, när Chelsea gästar Emirates Stadium under annandagen. Arsenal är därjämte i behov av poäng, för att undvika ett praktfiasko i slutet av säsongen. Inför kvällens match mot Chelsea, saknas Aubameyang samt Thomas Partey. Två centrala spelare i truppen.

Chelsea gästar Emirates Stadium under annandagen som favoriter. Det har inte hänt många gånger att Chelsea är såpass stora favoriter på bortaplan mot Arsenal, men nu är dem det. Gästerna har inte varit såhär svaga på mängder av säsonger. Chelsea kommer dessutom från att ha tagit tillbaka segerspåret efter vinsten mot West Ham senast. Man imponerande inte, men man gjorde vad som krävdes.

Jag spelar på raka tvåan till 2,13 @ betsson.

  • Match: Arsenal – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 2,13 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 26/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar