Bröndby – Randers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bröndby slutade på fjärdeplats i Superligaen och numera är det 13 säsonger sedan pokalen gick till den gulblåa sidan av Köpenhamn. Samma säsong tog hemmalaget dubbeln med danska cupen och ligan. I finalen på Bröndby Stadion är Bröndby nu favoriter till att plocka Europaplatsen. Förmodligen kommer det bli målkalas ikväll. Senaste gångerna dagens motståndare drabbat samman här, har slutat målrika.

Randers slutade på åttondeplats och tillhörde nedflyttningsgruppen och tilldelades grupp 2 tillsammans med Ålborg, Vendsyssel och Hobro. En grupp som Randers vann med lika många poäng som höll laget utanför toppskiktet i Superligaen, alltså tre pinnar. Efter att ha slagit ut Sönderjyske med siffrorna 5-4 över två omgångar tuffade Randers-tåget vidare och besegrade Aarhus med 3-2. 

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,77 @ bethard.

  • Match: Bröndby – Randers
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,77 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar