Salzburg – Bröndby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Salzburg tillhör såklart klubbarna, som förväntas nå Champions League-gruppspel. Nästa motståndare är danska mästarna Bröndby. Undertecknad har en känsla, att bolagen satt ut alldeles för stora favoriter ikväll. Båda klubbarna är mästare, i dess respektive hemländer och kommer in i en säsong med hoppet om något större än så, och en lyckad höst i Champions League. Utklassning nu idag känns otänkbart.

Bröndby är enorma underdogs i första mötet. Onekligen är det så att man besitter lite lägre klass, men att Salzburg skall köra över danskarna ser jag som smått otroligt. Det är dessutom ett Salzburg som inte kört över sina motstånd i ligan hittills och som säkerligen inte kommer lyckas i CL-spelet. Bröndby siktar in sig på att fixa ett bra resultat till returen och här skall man bara lösa allt annat än ett fiasko.

Jag spelar på Bröndby +2,5 till 1,57 @ bet365.

  • Match: Salzburg – Bröndby
  • Spel: Bröndby +2,5
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar