Salzburg – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Salzburg har imponerat under gruppspelet. Erling Håland har imponerat och även skapat intresse från världens alla storklubbar. Inför dess sista gruppspelsmatch är läget stabilt. Nackdelen är att de ställs mot gruppens starkaste klubb Liverpool. Ett Liverpool som sitter i ett knivigt läge, men som är det klart starkare laget. Salzburg imponerade senast de möttes. Situationen är samtidigt annorlunda nu.

Liverpool går för avancemang i gruppspelets avslutande rond. Salzburg står för motståndet, i en match som knappast är lätt på förhand. Senaste mötet blev både jämnt och målglatt när Liverpool vann på Anfield med 4-3. Allt på spel här och jag tror att bortalaget har ett bättre stäm, när de redan på förhand är det klart starkare laget. Skall mycket till om regerande mästarna inte lever upp till förväntningarna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,86 @ Svenska Spel.

  • Match: Salzburg – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,86 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:55, 10/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar