Bröndby – Salzburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bröndby fortsätter kriga om Champions League-avancemang och hemmalaget har samtidigt skaffat sig slagläge, för att faktiskt eventuellt plocka en CL-plats. Klubben har 1-2-underläge inför hemmamatchen med publikstöd i ryggen. Bröndby har en bra känsla och definitivt en tro på avancemang. Några minns Malmö som slog just Salzburg första gången de tog sig till Champions League, då de vände på skutan.

Salzburg är väldigt stora favoriter, rättmätigt men väl stora. Vad som heller inte får glömmas bort är att oavgjort räcker för Salzburg för avancemang. Går laget offensivt till en start och får in en boll, så måste Bröndby göra minst två för att ta det till förlängning och då ser jag definitivt ett scenario där gästerna står defensivt. Salzburg har haft otroligt facit i på bortaplan och tappar sällan poäng.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 2,65 @ Unibet

  • Match: Bröndby – Salzburg
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 2,65 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar