Randers – Köpenhamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Randers har spelat fem seriematcher under nuvarande säsong. Premiären spelade de mot Sönderjyske, och den sistnämnde gick segrande ur den bataljen. Sedan har klubben vunnit en, spelat två oavgjorda och förlorat en match. Lagets poängskörd, placerar Randers på elfteplats i tabellen. Fortfarande mycket matcher kvar av den här säsongen. Randers har nog inte några poäng att hämta ifrån kvällens match.

Köpenhamn är seriens i särklass bästa lag. På förhand ser detta ut att bli en oerhört svår nöt att knäcka för Randers, men större skrällar har såklart hänt. Köpenhamn trivs emellertid väldigt bra mot Randers och har vunnit deras sex senaste inbördes möten. Senast de två lagen möttes var i februari, då vann FCK med 0-2 på bortaplan och anfallaren Dame N’Doye stod för ett av målen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Randers – Köpenhamn
  • Spel: Köpenhamn (2)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 16/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar