Kolding – Randers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kolding har under säsongen plockat 13 poäng på dess sju inledande matcher. Man inledde säsongen strålande, och var egentligen ohotade efter fem ligamatcher. De har emellertid fått smaka på sin egen medicin de senaste matcherna och står inför cupmötet med Randers på två raka försluter i ligaspelet. Förlusterna innebär även, att hemmalaget tappat placeringar och numer återfinns på tredjeplats.

Randers är ett lag i Superligaen, som inte riktigt fått igång spelet ännu den här säsongen. Man har tagit åtta poäng på åtta omgångar, vilket är ett facit för ett lag i botten. Laget kommer ifrån en tuff inledning på säsongen, men man fick äntligen fira senast när man slog Silkeborg med 2-0 på hemmaplan. En viktig seger för Randers, som nu bara kan titta framåt och uppåt i tabellen. Nu vill de framåt och avancera här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ betway.

  • Match: Kolding – Randers
  • Spel: Randers (2)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar