Köpenhamn – Randers

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Köpenhamn spelar första hemmamatchen sedan omstarten. Trots att Köpenhamn inte har något större att spela för mot gästande Randers, är hemmalaget samtidigt klara favoriter. Klubben kommer knappast spela denna ligamatch med skosnörena glömda i omklädningsrummet. Köpenhamn kommer att ta en seger här, om allt är som det skall. Mellan lagen skiljer det en hel del klass och spets överlag.

Randers har inte haft någon bra säsong, det svaga bortaspelet har avhyvlat laget från toppstriden och man har istället gått och blivit ett mittenlag. Randers har inte heller haft någon vidare flyt i mötena mot topplagen, speciellt inte FCK, då man torskade mot laget på hemmaplan tidigare under säsongen. Nu väntar ett bortamöte, som egentligen inte betyder speciellt mycket. FCK kan bli numret för stora här.

Jag spelar på raka ettan till 1,40 @ Unibet.

  • Match: Köpenhamn – Randers
  • Spel: Köpenhamn (1)
  • Odds: 1,40 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 7/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!