Lyngby – Köpenhamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Lyngby återfinns på åttondeplatsen inför omstarten av Danmarks högstaliga. Med endast två omgångar kvar av grundserien har Lyngby sex poäng upp till Ålborg på sjätteplatsen. Placeringen innebär en plats i mästerskapsserien. Man har chansen att ta igen avståndet men i praktiken är det i princip helt omöjligt. Lyngby kommer troligtvis kämpa om förnyat kontrakt i ligan. Säsongen är godkänd.

Köpenhamn hittas på andraplats i tabellen. En placering som innebär att storklubben kommer få göra upp om titeln i mästerskapsserien. Däremot är det hela tolv poäng upp till serieledande Midtjylland. Då man i den danska ligan tar med sig sina poäng in till slutspelet blir det tufft för Köpenhamn att komma ikapp. En sak är säker, om man ska vara med och slåss om ligatiteln, måste man ta tre poäng här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ bet65.

  • Match: Lyngby – Köpenhamn
  • Spel: Köpenhamn (2)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!