Lyngby – Köpenhamn

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Lyngby återfinns på åttondeplatsen inför omstarten av Danmarks högstaliga. Med endast två omgångar kvar av grundserien har Lyngby sex poäng upp till Ålborg på sjätteplatsen. Placeringen innebär en plats i mästerskapsserien. Man har chansen att ta igen avståndet men i praktiken är det i princip helt omöjligt. Lyngby kommer troligtvis kämpa om förnyat kontrakt i ligan. Säsongen är godkänd.

Köpenhamn hittas på andraplats i tabellen. En placering som innebär att storklubben kommer få göra upp om titeln i mästerskapsserien. Däremot är det hela tolv poäng upp till serieledande Midtjylland. Då man i den danska ligan tar med sig sina poäng in till slutspelet blir det tufft för Köpenhamn att komma ikapp. En sak är säker, om man ska vara med och slåss om ligatiteln, måste man ta tre poäng här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,66 @ bet65.

  • Match: Lyngby – Köpenhamn
  • Spel: Köpenhamn (2)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/6