Fremad – Lyngby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Fremad Amager återfinns i andradivisionen. Man innehar sjätteplatsen för tillfället med resultatraden 2-4-2. Klubben har dessutom visat prov på stabiltet. Dessvärre har klubben mindre spets. Kommer krävas mer offensivt, om man ska ta position i en uppflyttningsfajt. Fremad Amager har hållit nollan i två matcher efter varandra, visar hyfsad form och kan ställa till med problem för gästerna.

Lyngby är förstås de som får axla favoritskapet på förhand. Laget studsade upp från andradivisionen till året och har inlett på ett fullt acceptabelt sätt i finrummet; vunnit tre och förlorat fem matcher. Primära målet är att undvika flyttas ner, en målbild de absolut ska kunna uppfylla. Gästerna har haft fasansfulla problem på resande fot, förlorat fyra av fyra matcher och dessutom blivit nollade i två av dessa.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,72 @ bet365.

  • Match: Framer – Lyngby
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:00, 11/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar