Lyngby – Sönderjyske

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lyngby är tillbaka i det danska finrummet. Efter problem inom klubben, mestadels ekonomiska, valde många spelare att lämna klubben och hemmalaget, byggde ett nytt lag efter omständigheterna. Starten på den nya säsongen är godkänd. Lyngby tog emot Ålborg på hemmaplan i första omgången, och segrade i premiären med 2-0. Senast torskade laget dock med 4-1 mot Odense.

Sönderjyske lyckades inte nå slutspel förra säsongen, däremot undvek klubben nedflyttning efter att ha hamnat på andraplatsen i nedflyttningsgruppen. Laget har startat den nya säsongen godkänt med fyra poäng över två matcher. Noterbart är att man löser mål åt båda håll i båda sina inledande matcher efter 2-1 mot Randers och därefter 1-1 mot Ålborg. Spelet löstes också mot Weiche Flensburg med 2-1.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: Lyngby – Sönderjyske
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar