Köpenhamn – Århus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köpenhamn inledde säsongen med bortavinst. Det skulle emellertid krävas mycket energi och krafter. Klubben låg under med 2-0 mot Odense efter ca 30 minuter. De fick en chockerande öppning på säsongen när motståndarna gjorde ledningsmålet redan i första minuten. Laget lyckades dock vända till 2-3 och till hemmapremiären på Parken kommer sannolikt ett lag fyllt med självförtroende.

Århus gjorde också premiären på bortaplan, men man gjorde det mot Hobro. Ett Hobro som man förra säsongen hade betydligt lättare för, men som man i premiären inte alls fick till det mot. När Århus skall spela sin andra match för säsongen åker man till Köpenhamn, vilket är en av de tuffaste matcherna i ligaspelet. Det visade sig om inte annat förra säsongen när Köpenhamn vann med klara 4-2 på Parken.

Jag spelar på Köpenhamn över 1,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Köpenhamn – Århus
  • Speltips: Köpenhamn Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19/7, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar