Häcken – Eskilstuna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken avancerade till Svenska Cupen-final genom att slå Djurgården i semifinalen med 3-2 på övertid. Dessförinnan, vann de övertygande med 4-1 i göteborgsderbyt mot GAIS. Häcken är givetvis det bättre laget på pappret. Senast mot IFK Göteborg, saknades stjärnan Paulinho, något som skulle synas när Häcken inte hittade någon högklass i effektiviteten. Laget är dock tillräckligt bra utan målkungen.

Eskilstuna har imponerat under cupspelet den här säsongen och det är mycket överraskande nog laget som står i final. Man vann gruppspelet efter sju inspelade poäng. Precis som Häcken spelade gästerna förlängning i cupspelet och AFC ställdes inför denna uppgiften mot Halmstad. Man vann och fick möta AIK i semin. Man skrällde, genom att vinna på straffar efter att matchen slutat 1-1 efter ordinarie tid. 

Jag spelar på Häcken -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Häcken – Eskilstuna
  • Spel: Häcken -1,5 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 30/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar