Tottenham – Liverpool

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tottenham förväntades inte avancera till Champions League-final under säsongen. Laget har emellertid presterat och någonstans så är klubben värda platsen såklart. Tottenham har exempelvis slagit ut lag som Dortmund och Manchester City. Laget har landat i Madrid och med på planet fanns storstjärnan Harry Kane. Tottenhams stjärna har dock missat stora delar av den sista delen av säsongen.

Liverpool ska försöka ta sin första Champions League-titel sedan 2005. Det är såklart ett bra tag sedan och Liverpool har under de två senaste säsongerna verkligen gjort sig förtjänta till en stor titel. Den här säsongen tappade man ligatäten och slutade trots 97 poäng på andraplats i Premier League. När laget ställs emot ett motstånd man skall kunna slå har förväntningarna och förhoppningarna höjts.

Jag spelar på raka tvåan till 1,91 @ betsafe.

  • Match: Tottenham – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,91 @ betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/6