Tottenham – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham förväntades inte avancera till Champions League-final under säsongen. Laget har emellertid presterat och någonstans så är klubben värda platsen såklart. Tottenham har exempelvis slagit ut lag som Dortmund och Manchester City. Laget har landat i Madrid och med på planet fanns storstjärnan Harry Kane. Tottenhams stjärna har dock missat stora delar av den sista delen av säsongen.

Liverpool ska försöka ta sin första Champions League-titel sedan 2005. Det är såklart ett bra tag sedan och Liverpool har under de två senaste säsongerna verkligen gjort sig förtjänta till en stor titel. Den här säsongen tappade man ligatäten och slutade trots 97 poäng på andraplats i Premier League. När laget ställs emot ett motstånd man skall kunna slå har förväntningarna och förhoppningarna höjts.

Jag spelar på raka tvåan till 1,91 @ betsafe.

  • Match: Tottenham – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,91 @ betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar