Tottenham – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tottenham har inte spelat sedan femte december. Hemmalagets bekymmer börjar minska, dessvärre ökar dessa i ligaspelet. Tottenhams icke-matchform påverkar ju kraftigt och klubben vill säkerligen själva att denna match ställs in. Heung Min-Son har tillsammans med få andra skapat ett bra facit för klubben denna säsongen. En säsong som annars varit tung, mycket tung för Spurs.

Liverpools form är otroligt stark och segrarna radas upp, åtta raka i skrivande stund. Liverpool kommer till Tottenham Hotspur Stadium med sex raka segrar mot Tottenham, ett otroligt facit det vill säga. Både ligaspelet, europaspelet och mötena mot Tottenham talar för en tvåa här. Men det finns så mycket att ta hänsyn till inför söndagens möte. Liverpool har vunnit åtta raka matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Tottenham – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 17:30, 19/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar