Helsingborg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg kommer till kvällens möte mot serieledaren Malmö med en form som pekar nedåt. Laget har inte vunnit en enda match på deras senaste åtta matcher, i ligaspelet och har samtidigt spelat lika mot bottenlagen Eskilstuna och Falkenberg. Nykomlingarnas Pär Hansson är skadad. Andreas Granqvist är säkert inte spelklar. Gästande Malmö kommer troligtvis fortsätta sitt segertåg i dagens möte.

Malmös förstaplats ser intakt ut och laget vill ta ytterligare kliv och befästa den till sommaruppehållet. Malmö visade upp ett spel i den senaste matchen mot Sundsvall som var mästarklass och slutade i vinst med 2-1 för skåningarna. Det står klart att försvarsjätten Rasmus Bengtsson kommer att missa derbyt samt mittfältaren Fouad Bachirou. Laget har inte förlorat på 10 matcher och ser oerhört starka ut.

Jag spelar på raka tvåan till 1,67 @ Svenska Spel.

  • Match: Helsingborg – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,67 @ Svenska Spel
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17:30, 2/6

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar