St. Louis – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues utklassades i senaste mötet av Stanley Cup-finalen. Slutsifforna 2-7 är knappast särskilt charmande. Gästande Bostons spetsspelare fick utrymme nu senast, vilket hemmalaget måste jobba på. Det är helt enkelt vinna eller försvinna försvarsspelet måste sitta. Dock svårt att få ordning på det efter stjärnsmällen nu senast. Förlusten tog hårt, och istället blir offensiven viktig i nattens tillställning.

Boston Bruins har en otroligt hög lägstanivå som man visar prov på den här säsongen. När dem andra favoriterna till titeln åkte ut tidigt i slutspelet så har Boston hållit den bästa och högsta nivån av samtliga lag och är nu i förarsätet för att nå en ny Stanley Cup-titel. När inte spelet fungerade i match två, tystade man alla tvivlare i match tre. Boston har precis som St Louis varit skickliga på att göra mål.

Jag spelar på att båda lagen gör minst två mål till 1,73 @ Unibet.

  • Match: St. Louis – Boston
  • Spel: BLGM (2 st)
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 4/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar