Brasilien – Honduras

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Brasilien är stora favoriten till att vinna Copa America och laget kommer också vilja sätta spelet inför turneringen. Honduras riskerar därmed att bli överkörda. Senast vann Brasilien komfortabelt, borta mot Tjeckien (3-1). Roberto Firmino och Gabriel Jesus stod för ett respektive två mål. Spelarnas form kommer bli avgörande om de, Brasilien ska vinna turneringen. Skyttekungen Neymar är samtidigt inte spelklar.

Honduras å andra sidan har haft det lite tuffare den senaste tiden och spelat mot sämre lag än vad som väntar i morgondagens match. Undantaget de senaste fem matcherna är Chile som man förlorade mot med 4-1. Utöver det har man vunnit mot Panama och kryssat mot Förenade Arabemiraten, Ecuador och Paraguay. Brasilien är väldigt starka på hemmaplan där man har vunnit de åtta senaste matcherna.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,50 @ betsson.

  • Match: Brasilien – Honduras
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 1,50 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar