Mallorca – Albacete

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Mallorca avancerade till playoff-spel genom att placera sig på femteplats i Segunda Division. Samtidigt kan det dessutom konstateras att Mallorca, på hemmaplan, har varit ett svårslaget lag. Det är framför allt på Iberostar Stadium som de har plockat viktiga poäng under säsongen. Mallorca har tolv raka hemmamatcher utan förlust. Mallorca känns lite vassare inför dubbelmötet som stundar.

Albacete slutade på fjärdeplatsen i ligaspelet. Gästerna har samtidigt ett stort övertag rent psykologiskt. Detta då laget har tre raka vinster mot Mallorca, varav en på Mallorca. Dessutom har två av vinsterna kommit den här säsongen. I båda förlustmatcherna har Mallorca dessutom fått en man utvisad. Räkna med att det finns lite revanschlusta att ta med sig. Jag ser Mallorca som favoriter här.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Mallorca – Albacete
  • Spel: Mallorca (1)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar