Rosenborg – Vålerenga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Rosenborgs säsongstart har varit extremt blek. Efter åtta matcher låg giganten på nästjumboplatsen i tabellen med endast fyra gjorda mål och sex inspelade poäng. Hemmalaget har emellertid ryckt upp sig något och kunde mot Brann ta sin andra raka seger. Rosenborg har som bekant varit en stormakt inom norsk fotboll länge. Rosenborg återfinns tio poäng bakom serieledarna. Naturligtvis behövs segrar.

Vålerenga har fått en bättre start på säsongen ochplacerar sig på fjärdeplats efter tio matcher. Senast åkte dock laget på en rejäl knall när man förlorade med hela 3-0 mot Lilleström. Fitim Azemi åkte på en utvisning och missar därmed matchen på söndag. Oslolaget har inte varit lika flitiga som motståndarna på att producera hörnor framåt. Man har på tio omgångar endast producerat 48 stycken.

Jag spelar på att Rosenborg får flest hörnor i matchen till 1,44 @ Unibet.

  • Match: Rosenborg – Vålerenga
  • Spel: Flest hörnor: Rosenborg
  • Odds: 1,44 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar