Argentina – Paraguay

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Argentinas resa under Lionel Scaloni, kan beskrivas som framförallt “svängig”. Man har blandat och gett trots den stjärnspäckade offensiven med bland annat kanske världens bästa spelare för tillfället, Lionel Messi. Därutöver är spelare som Dybala, Higuain, Di Maria, Otamendi tillgängliga. Trots dessa spelare, har de stundtals haft det svårt mot lag som Venezuela. Därefter slog de både Marocko och Nicaragua.

Paraguay har haft det kämpigt under senaste tiden. På de tio senaste matcherna, har gästerna endast lyckats vinna två och det var mot Colombia 2017 och sen mot Guatemala i den sista matchen innan det var dags för spel i Copa America. I premiären mötte man Qatar i en match som slutade oavgjort och var väldigt jämn. Qatar kanske inte är den bästa uppladdningen inför ett möte mot Argentina.

Jag spelar på raka ettan till 1,46 @ betsafe.

  • Match: Argentina – Paraguay
  • Spel: Argentina (1)
  • Odds: 1,46 @ betsafe
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 02:30, 20/6