Colombia – Paraguay

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Colombia är inför denna match redan klara gruppsegrare. Möjligheten att vila sina spelare till slutspelet finns för Carlos Queiroz. Oavsett, är kvalitén betydligt bättre än hos motståndarna. Queiroz mannar inledde turneringen med att slå Argentina med 2-0 efter att Roger Martinez och Duvan Zapata stått för varsitt mål. Därefter besegrades Qatar respektive Paraguay med 1-0. Hemmalaget lär vara bättre här.

Paraguay har gjort ett helt okej gruppspel. I premiären mot Qatar, fick man med sig ett oavgjort resultat efter att matchen slutat 2-2. Detta trots en pangstart med 1-0 redan efter fyra minuters spel. I den andra matchen mötte man Argentina som var väldigt revanschsugna, slutresultatet där skrevs till 1-1 efter att man ännu en gång tagit ledningen och därefter tappat den. Mycket kan fortfarande hända.

Jag spelar på raka ettan till 2,85 @ bethard.

  • Match: Colombia – Paraguay
  • Spel: Colombia (1)
  • Odds: 2,85 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/6

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar