Uganda – Zimbabwe

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Uganda har tidigare totalt deltagit i mästerskapet vid få tillfällen, och aldrig lyckats vinna guld. Laget har fem vinster, två oavgjorda och endast tre torskar på dess tio senaste matcher. De är obesegrade i de tre senaste matcherna. Anmärkningsvärt att matcherna brukar vanligtvis bli målfattiga. Mycket sällan hemmalaget, släpper in många mål. Dessutom brukar det inte produceras mycket framåt.

Zimbabwe har inte några spelare med stjärnstatus egentligen. Spelet är inte alltid vackert. Laget får till spelet genom enorma kämpainsatser och ett fungerande kollektiv. I den första matchen mot Egypten, förlorade man med 1-0, dock var de inte helt bortspelade. Formen är inte den bästa hos dem. Tre raka matcher utan vinst, och dessutom kom den senaste vinsten på straffar.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,46 @ betsson.

  • Match: Uganda – Zimbabwe
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,46 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar