Örebro – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Örebro återfinns på niondeplats i Allsvenskan. Ganska tydlig mellanmjölkskaraktär över laget. Klubben är för bra för den absoluta botten, och samtidigt för dåliga för att ens komma i närheten av toppen. Någorlunda starkt avslutade av klubben före uppehållet. Örebro vann tre av dess fem senaste matcher. Senast besegrade man utropstecknet IFK Göteborg med 1-0 på Gamla Ullevi. Väldigt starkt.

Helsingborg har haft problem och hittas i bottenstriden. Den före detta tränaren Per-Ola Ljung kickades trots förlängningen och ersätts av nygamla tränaren Henrik Larsson. Laget har trots allt en lång väg att vandra och det har snackats om ett flertal förstärkningar till truppen. Ännu har ingenting gjorts klart. Hur man än vrider och vänder på det, bör Örebro värderas som favoriter ikväll, hyfsat klara sådana.

Jag spelar på Örebro Draw No Bet till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Örebro – Helsingborg
  • Spel: Örebro DnB
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar