Djurgården – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården fortsätter jakten på förstaplatsen i årets Allsvenskan. 08:orna återfinns bakom Malmö men är samtidigt väldigt formstarka. I nuläget har Djurgården färre antal spelade matcher än skåningarna, vilket kan betyda att laget kan komma ifatt vid seger mot Kalmar. Innan ledigheten hade Djurgården en mycket fin form med fyra raka vinster efter derbyförlusten mot AIK. Anser att laget ska vara favoriter.

Kalmar har haft det tufft under inledningen av Allsvenskan den här säsongen och en av bitarna som inte stämt är anfallsspelet. En bit som Magnus Pehrsson fokuserat extra på den senaste tiden. De har gjort tio mål på sina tolv matcher under Allsvenskan, vilket är bedrövligt för ett lag som Kalmar. Nu börjar man med en tuff bortamatch i Stockholm och det bör vara en minimal chans att ändra på formen här.

Jag spelar på raka ettan till 2,01 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Kalmar
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 2,01 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar