Kalmar – Djurgården

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kalmar ligger placerade på trettondeplatsen i Allsvenskan och har inte varit särskilt attraktiva att kolla på under denna säsong. Smålänningarna har endast producerat elva mål framåt och släppt in 18 på 15 omgångar. Defensiven har fungerat, dock är offensiven den stora problematiken. Hemmalaget har gjort minst mål i Allsvenskan under säsongen. Flertal spelare saknas här, bland annat Emin Nouri.

Djurgården ligger på fjärdeplats med 29 inspelade poäng och målskillnad på 25-12 efter 15 omgångar. Värt att notera är att de spelat två matcher färre än både Malmö och AIK samt en match mindre spelad än Häcken, vid seger här samt hemma mot Häcken nästa omgång så klättrar de upp till en andraplats i tabellen. Formen är bäst i serien. I matchen mot Malmö (1-1) var man det bättre laget.

Jag spelar på raka tvåan till 2,22 @ NordicBet.

  • Match: Kalmar – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 2,22 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/7

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!