Jönköping – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jönköping gästas av Kalmar i ett dubbelmöte om den sista allsvenska platsen. Man var samtidigt nära, att plocka direktplatsen till Allsvenskan efter att Degerfors varit ordentligt svajiga på slutet. Det räckte inte hela vägen. Dock är hemmalagets form ganska god, och Södra bör naturligtvis ha goda möjligheter, att också avancera till högstadivisionen, eller åtminstone skaffa ett bra utgångsläge inför returmatchen.

Kalmar har haft ena foten i Superettan i ett par säsonger. Den negativa utveckling som de konsekvent har haft sedan 2008, då man vann SM-guld, kan ingen ta miste på. Det ser alla som har någon form av fotbollsöga. Kalmar har haft en svag säsong och har bland annat inte vunnit en enda match hemma på Guldfågeln Arena. Det är i sig svindlande siffror att ha med sig inför ett avgörande dubbelmöte.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Jönköping – Kalmar
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 9/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar