Kalmar – Jönköping

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kalmar har imponerat under försäsongen. Nu gästar Jönköpings Södra i väntan på säsongen. Jönköping mosades fullständigt av laget när Svenska Cupens gruppspel spelades. 5-0 slutade det och Kalmar var riktigt bra. Hemmalaget borde ta den här matchen precis lika viktig som Svenska Cupen-mötet, för de vet inte när säsongen drar igång i dagsläget. Allsvenska Kalmar ska vara storfavoriter ikväll.

Jönköpings Södra gör sig redo för nästa träningsmatch, när man återigen möter Kalmar som sett starka ut på försäsongen och som jag skulle klassa som ett lag att hålla koll på under nästa säsong. Senast de möttes hade J-Södra inte en suck, det var Kalmar för hela slanten och det var en hel del klasskillnad. Här finns Södras chans på revansch, en möjlighet att snygga till siffrorna senast till ett okej resultat här.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ betsafe.

  • Match: Kalmar – Jönköping
  • Spel: Kalmar (1)
  • Odds: 1,50 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 26/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar