Guinea-Bissau – Ghana

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Guinea-Bissau är kanske inte särskilt välkända av många fotbollsintresserade. Inte så konstigt eftersom laget inte har speciellt namnkunniga spelare. Oavsett är man här, i de afrikanska mästerskapen och Guinea-Bissau ställs alltså mot Ghana i den sista gruppspelsmatchen innan man mest troligtvis åker ur. De har inte vunnit på dem fem sista matcherna och fortfarande inte lyckats spräcka nollan.

Ghana har samtidigt klassspelare som Kwadwo Asamoah, Thomas Partey, Asamoah Gyan, André Ayew och Daniel Amartey bara för att nämna några. Trots att man har ett lag med spelare som spelar på den högsta nivån i världen så har det inte riktigt gått som man förväntat sig inledningsvis. Nu står man på två poäng inför den sista matchen och det krävs en vinst här för att ta sig vidare till slutspelet.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ Unibet.

  • Match: Guinea – Ghana
  • Spel: Ghana (2)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar