Jamaica – USA

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jamaica har spelat jämna matcher genom hela turneringen. I premiären besegrade man Honduras med 3-2 och därefter kryssade man mot El Salvador, 0-0 respektive Curacao, 1-1. Det räckte till kvartsfinal, där Jamaicanerna ställdes mot Panama och trots ett spelmässigt övertag från motståndarna, kunde de vinna med 1-0 efter ett avgörande av inhopparen Darren Mattocks, med kvarten som återstod att spela.

USA är dock, med all rätt, klara favoriter. Man har det bättre laget på pappret och deras försvarsspel har sett väldigt solitt ut. USA har alltså inte släppt in ett enda mål på hela turneringen och mycket talar för att den sviten kommer att hålla sig intakt även efter det här mötet. Gregg Berhalters USA har nått den här semifinalen via fem raka segrar och noll insläppta mål. Ett mycket bra facit såklart.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ betway.

  • Match: Jamaica – USA
  • Spel: USA (2)
  • Odds: 1,62 @ betway
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 03:00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar