Hammarby – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarbys dagsform är väldigt blek och 08:orna har inte lyckats vinna sedan maj. Hemmalaget har nu fyra raka matcher utan vinst och två raka torskar mot Häcken och ärkerivalen AIK. På hemmaplan är de emellertid betydligt bättre. Efter två raka bortamatcher som resulterat i förlust, bör trendvändningen komma. Dagens möte mot seriens kanske sämsta lag, ska stockholmarna naturligtvis vinna.

Falkenberg har hittills det mycket tungt som nykomling i Allsvenskan. Endast tio inspelade poäng på 13 spelade matcher och av dessa har åtta tagits på hemmaplan. Fyra förluster och två oavgjorda på sex bortamatcher och då har poängen tagits mot bottenlagen Eskilstuna och Helsingborg. Östersund, AIK och Sundsvall har vunnit utan problem. Poängen ska tas på hemmaplan.

Jag spelar på Hammarby -1,5 (Asian Handicap) till 2,17 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Falkenberg
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 2,17 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 7/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!