Falkenberg – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Falkenberg är tredjejumbo i ligaspelet och är dessutom pressade inför kommande matcher. Det finns emellertid några ljusglimtar. Ett exempel, är att man spelat fem raka hemmamatcher utan att förlora, två vunna och tre oavgjorda. Mindre positivt var det att hallänningarna föll med brutala 0-5 borta mot Malmö för strax över en vecka sedan. Schemat har dessutom varit relativt tacksamt.

Hammarby fortsätter skörda resultat på resultat, i match efter match och är lite av en outsider i toppen. Enda tappet på åtta matcher kom via 2-2 borta mot Kalmar. De bombar in mål, har ligans bästa offensiv. Av dessa matcher har alla förutom en varit i Allsvenskan, den andra i veckans cupkval. Där värjdes IFK Luleå undan med bekväma 3-1. Skillnaderna mellan toppen och botten i Allsvenskan har blivit större.

Jag spelar på raka tvåan till 1,62 @ betsson.

  • Match: Falkenberg – Hammarby
  • Spel: Hammarby (2)
  • Odds: 1,62 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 26/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar