St. Patricks – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

St. Patricks är väldigt välorganiserade på hemmaplan och defensivt starka. Givetvis skall också tilläggas, att hemmalaget vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Laget har på dessa matcher snittat ett mål, inte särskilt överraskande, sett till statistiken. Klubben hinner spela bägge mötena mot Norrköping innan det är dags för ligaspel igen. Givetvis ligger huvudfokus på Europaspel från irländarnas sida.

Norrköping gör premiär i Europa denna säsongen. Kvalet till Europa League är något som prioriteras väl och man har självklart målet att nå gruppspelet längre fram under säsongen. Man kliver in med en bra form och vinsten senast mot Häcken var bra för självkänslan inför resan till Dublin. Sjätteplats i serien är samtidigt något man vill förbättra under andra halvan av säsongen.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,93 @ Unibet.

  • Match: St. Patricks – Norrköping
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,93 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!