Röda Stjärnan – Süduva

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Röda Stjärnan spelade Champions League-gruppspel senast förra säsongen. Laget mötte världslagen Liverpool, PSG och Napoli. Därutöver besegrades Liverpool med 2-0 hemma på Rajko Mitic Stadium. Serberna är förstås en bra bit borta från deras absoluta storhetstid, men de har också skapat sig ett namn på Europascenen med de senaste årens framgångar. Jakten på en ny CL-plats har påbörjats.

Süduva har en fördel av att vara mitt i säsongen och för närvarande är de placerade på förstaplatsen i den litauiska förstadivisionen, tätt följda av Zalgiris. Vad som är extra intressant med detta dubbelmöte är att klubbarna även ställdes mot varandra under förra årets andra CL-kvalrunda och då vann Röda Stjärnan med sammantaget 5-0. Det identiska mötet med detta plockades hem med tre mål mot noll.

Jag spelar på Röda Stjärnan -2,0 mål (Asian Handicap) 1,74 @ bethard.

  • Match: Röda Stjärnan – Süduva
  • Spel: Röda Stjärnan -2,0 (AH)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!