PSG – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

PSG hittas på tredjeplatsen i jämna Grupp C. En förlust för fransoserna skulle mest sannolikt bli totalt förödande eftersom Napoli, vid sidan om denna match tar emot Röda Stjärnan och är favorittippade att kamma hem trepoängaren. Att klubben då utöver skadorna på Colin Dagba, Stanley O’Soki och Jesé, har stjärnan Neymar och Kylian Mbappé mycket osäkra kommer naturligtvis extremt opassande.

Liverpool fortsätter vara stabila i Premier League och kommer med en 3-0-vinst i bagaget mot Watford på bortaplan. Och det var knappast den mest sprudlande insatsen, vilket understryker på vilken styrka som hittas inom laget. Även Liverpool är inte helt klara för CL-slutspel med tanke på förlusten mot Röda Stjärnan. Laget slår ur underdogpositionen och den sista matchen mot Napoli kommer bli tuff.

Jag spelar på Liverpool +0,5 (Asian Handicap) till 1,81 @ ComeOn.

  • Match: PSG – Liverpool
  • Speltips: Liverpool +0,5 (AH)
  • Odds: 1,81 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar