AIK – Ararat

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK förlorade bortamatchen mot Ararat (2-1). Känslan inför matchen var dessutom god. Förhoppningar om seger med bra utgångsläge till returen hemma på Friends Arena, var stora. Ny match och nya möjligheter. Stockholmarna är också starka på hemmaplan och gästerna behöver nog lyckas med något utöver det vanliga för att avancera ikväll. AIK:s revanschlust lär bli riktigt tuff för gästerna.

Ararat-Armenia fick den bästa möjliga starten på klubbens första Europa-äventyr. Klubben bildades så sent som 2017 och har därmed haft kort med tid att lösa detta kvalspel. Här möter Ararat inget mindre än svenska mästarna AIK och resan borde naturligtvis ta stopp ikväll. Lagens första match blev som den blev, inte alls som räknat, men efter starten och utgångsläget var det ganska väntat.

Jag spelar på AIK -1,5 (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: AIK – Ararat
  • Spel: AIK -1,5 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar