Arsenal – Bayern München

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal slutade på femteplats i Premier League föregående säsong, en pinne efter rivalen Tottenham. Något som talar för en bättre placering under den kommande säsongen, är att de inte har Champions League att tänka på. Säsongen avslutades på värsta tänkbara sätt. I Europa League-finalen förlorade ”Gunners” med hela 4-1 efter Hazards fina och starka uppvisning för Chelseas räkning.

Bayern München är ungefär en vecka bakom Arsenal i förberedelserna inför den kommande säsongen. Det märktes tydligt när laget i sin första träningsmatch bara spelade 1-1 mot Kaiserslautern, men nu lär man ha fått igång maskineriet igen och ska ses som det bättre laget här. Lagets samtliga stjärnspelare såsom Lewandowski, Muller, Neuer, Thiago och Coman är alla med här.

Jag spelar på raka tvåan till 1,91 @ betway.

  • Match: Arsenal – Bayern
  • Speltips: Bayern (2)
  • Odds: 1,91 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18/4, 05:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar