Köln – Bayern München

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Köln innehar fjortondeplatsen i Bundesliga. Hemmalagets form har varit bra under närmaste tiden. Man spelade i tyska andraligan förra säsongen där Köln visade sig alldeles för starka. Laget vann ligatiteln och blev alltså belönade med en välförtjänt uppflyttning till det tyska finrummet Bundesliga. Här väntar samtidigt den tuffaste tänkbara uppgiften, nämligen att ta sig an giganten Bayern München i ligaspelet.

Bayern München reser alltså till RheinEnergieStadion under söndagen. Det är ingen överraskning att de befinner sig högst upp i den pågående Bundesliga-tabellen. Bayern München är såklart Tysklands mest framgångsrika klubb genom tiderna och står just nu på hela 29 ligatitlar. Laget har vunnit titeln de sju senaste åren och vill nog gärna hålla fast i denna makalösa trenden. Formen är också bra hos gästerna.

Jag spelar på Bayern München Halvtid till 1,57 @ William Hill.

  • Match: Köln – Bayern
  • Spel: Bayern HT
  • Odds: 1,57 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 16/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar