Bayern München – Schalke

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bayern München spelade hem trippeln i somras. Efter en otrolig förstasäsong som head coach, spelade Flick och giganterna hem Champions League, Bundesliga och cupen, och man gjorde det komfortabelt. Under Flick är Bayern en fröjd att titta på och spelar naturligtvis en otroligt spännande fotboll samt levererar på högsta nivå, både individuellt respektive kollektivt. Sané kommer ansluta till truppen.

Schalke stod för en lite märklig säsong senast. Man förbättrade sig i jämfört med fiaskosäsongen 18/19, men en tolfteplats är väl inget att skryta med direkt. I början av säsongen såg det riktigt ljust ut, man var med och krigade i toppen av tabellen och visade sig svårbesegrade. Men sedan hände något där kring nyår och andra halvan av säsongen blev tvärt emot det man tidigare visat upp.

Jag spelar på Bayern -2,5 mål (Asian Handicap) till 1,97 @ bet365.

  • Match: Bayern – Schalke
  • Spel: Bayern -2,5 (AH)
  • Odds: 1,97 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar