Köln – Bayern München

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Kölns säsongsinledning har knappast varit bra. Visserligen har klubben bara spelat fem ligaomgångar, men hemmalaget, har verkligen inte lyckats få igång spelet. De spelade i Bundesliga förra säsongen, och säkrade deras kontrakt, med fem pinnar ner till kvalplacerade Werder Bremen. I skrivande stund, hittas hemmaklubben på 16:e plats i ligan med bara två plockade poäng.

Bayern Münchens har gjort succé under tränaren Hans-Dieter Flick. Klubben har fullständigt dominerat samtliga turneringar under den närmaste tiden. Bayern München vann Bundesliga överlägset med 82 inspelade poäng och 100 gjorda mål på 34 matcher, men de kände inte sig klara där. Sedan gick laget och vann hela Champions League och den inhemska cupen, vilket resulterade i en grym trippel.

Jag spelar på att Bayern München leder i halvtid.

  • Match: Köln – Bayern München
  • Spel: Bayern München (HT)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 31/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!