Norrköping – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping gick vidare till EL-kvalet genom att besegra St. Patricks. Avancemanget innebär att klubben kommer spela sju matcher den här månaden. I det allsvenska spelet så har man blandat och gett sedan sommaruppehållet. De började med att bortaslå AIK, för att därefter förlora hemma på Östgötaporten mot Sirius, resultat som verkligen är kontraster till varandra. Revanschsuget Norrköping är att vänta här.

Östersund har som bekant också släppt Alhaji Gero till Helsingborgs och senast så tog den unge britten Francis Baptiste plats i startelvan. Inför den här matchen så kommer Rewan Amin vara indisponibel på grund av avstängning. Mötet emellan lagen förra veckan var spelmässigt en jämn historia och jag tror det är något vi kan få se även här men jag tror Norrköping är revanschsugna.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ Unibet.

  • Match: Norrköping – Östersund
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,62 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 21/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar